Kilpailut

ITF Helsinki Midnight Sun Open by Freja Kalastajatorpan Tennisklubilla 23-28.7.2019 Grade 1

Neljäs ITF Helsinki Midnight Sun by Freja kisa keräsi maailman ja Suomen seniorien kärkipelaajia Helsinkiin. Mm. Teemu Selänne oli mukana puolustamassa vuoden 2017 M45+ sarjan voittoaan. Teemu pelasi itsensä semifinaaliin v 2018 ja sai siten pronssia. Mukana oli eri ikäluokkien maailman kärkipelaajia ( mm Australian Terry Deeth (3 ) ja Gabriel Monroy ( 7 )  ja Suomen Alexander Lindholm ). Koska kisa nousi ennätysajassa jo ensi kesäksi ITF Senior Circuitin toiseksi korkeimpaan luokkaan G1, on hyvä syy odottaa että viime kesän osanottajaennätys ( 215 pelaajaa ja 20 kansallisuutta ) lyödään.  Vuoden 2019 kisan pääyhteistyökumppanina ja nimisponsorina jatkaa  Freja Transport & Logistics . Lue lisää tästä Muita upeita yhteistyökumppaneitamme Kalastajatorpan Tennisklubilla on mm:                                                                Aktia , LIDL , Motonet , MPVSports,  Nadal kuohuviinitToyota Itäkeskus ,   Kiriprintti  , GeorgJensen  ,   SST  , Pamplemousse , Palette SoftwareWilson  Hilton Kalastajatorppa on taas turnauksen päämajoituskumppani, joka tarjoaa pelaajille kisaviikolla majoituksen erikoishintaan.  Lue tästä Hilton ja muiden majoituskumppanien erikoishinnat 2019 Katso vuoden 2018 kuvakavalkaadi täältä.   Lue lisää Facebook-sivuillamme sekä www.midnightsuntennis.fi

Facebookissa voi seurata mm. Midnight Sun Open-kisan valmisteluja, pelaajien kommentteja jne.

Katso lisää videoita tästä linkistä.

ITP:lla on 2 naisjoukkuetta, yksi naisten 50 SM-liigassa ja toinen, N55 1.divisioonassa. Jos olet halukas pelaamaan ja taistelemaan seuran edustusjoukkueissa, lähetä meille viesti os. itptennisry@gmail.com.


Maaottelut:

Seura on järjestänyt leikkimielisiä maaotteluita Suomen, Ruotsin ja Tanskan välillä mm Vencessa, Ranskan Rivieralla ja Aurinkorannikolla Espanjaa vastaan. Maaottelut ovat yleensä päättyneet Suomen joukkueen voittoon.

ITP:n jäsenet ovat edustaneet Suomea mm seniorien 4-maaotteluissa ja pelanneet useita kansainvälisiä ITF Senior Tourin kilpailuja Suomen lisäksi mm Baltiassa, Espanjassa jne joskus vaikeissakin olosuhteissa.

Jäsenillämme on useita Suomen mestaruuksia sekä ainakin 1 Euroopan mestaruus seniorisarjoissa.


Kiinnostaako kansainväliset ITF-kilpailut?

Osallistuaksesi ITF:n alaisiin kilpailuihin (kuten Helsinki Midnight Sun) tarvitset IPIN-lisenssin (International  Player Identification Number ). Se on voimassa kalenterivuoden ja maksaa 25$.