Kilpailut

ITF Helsinki Midnight Sun by Freja taas Suomen vuoden kansainvälisin tennistapahtuma

Myös vuoden 2022 turnaus oli Suomen kansainvälisin tennistapahtuma ja keräsi 250 pelaajaa peräti 34 maasta Kalastajataorpalle. Upea määrä pelaajia kahden hankalan koronavuoden jälkeen! Kisan pääyhteistyökumppanina ja nimisponsorina olo jälleen  Freja Transport & Logistics . Lue lisää tästä Muita upeita yhteistyökumppaneitamme Kalastajatorpan Tennisklubilla olivat mm:                                                                Aktia , Nadal kuohuviinitK-Auto Kiriprintti GeorgJensen ,  Abilar pihkasalva,  SST , Talin Tenniskeskus, Harvia, Olvi, Pamplemousse, Babolat, Fila

 

Lue lisää Facebook-sivuillamme sekä www.midnightsuntennis.fi

Katso vuoden 2023 kuvat tästä

 

Facebookissa voi seurata mm. Helsinki Midnight Sun Open-kisan valmisteluja, pelaajien kommentteja jne.

Katso lisää videoita tästä linkistä.

ITP:n naisjoukkue pelaa kauden 2020/21 talvisarjan ( N60 ) 1.divisioonassa. Jos olet halukas pelaamaan ja taistelemaan seuran edustusjoukkueissa, lähetä meille viesti os. itptennisry@gmail.com. tai kapteenille: nina.schalin@elisanet.fi


Maaottelut:

Seura on järjestänyt leikkimielisiä maaotteluita Suomen, Ruotsin ja Tanskan välillä mm Vencessa, Ranskan Rivieralla ja Aurinkorannikolla Espanjaa vastaan. Maaottelut ovat yleensä päättyneet Suomen joukkueen voittoon.

ITP:n jäsenet ovat edustaneet Suomea mm seniorien 4-maaotteluissa ja pelanneet useita kansainvälisiä ITF Senior Tourin kilpailuja Suomen lisäksi mm Baltiassa, Espanjassa jne joskus vaikeissakin olosuhteissa.

Jäsenillämme on useita Suomen mestaruuksia sekä ainakin 1 Euroopan mestaruus seniorisarjoissa.


Kiinnostaako kansainväliset ITF-kilpailut?

Osallistuaksesi ITF:n alaisiin kilpailuihin (kuten Helsinki Midnight Sun) tarvitset IPIN-lisenssin (International  Player Identification Number ). Se on voimassa kalenterivuoden ja maksaa 25$.