Kilpailut

ITF Helsinki Midnight Sun by Freja taas Suomen vuoden kansainvälisin tennistapahtuma

Myös vuoden 2023 turnaus oli Suomen kansainvälisin tennistapahtuma ja keräsi 250 pelaajaa peräti 24 maasta Kalastajataorpalle. Turnaus sai jälleen huippuarvosanat pelaajilta!

Kisan pääyhteistyökumppanina ja nimisponsorina olo jälleen  Freja Transport & Logistics . Lue lisää tästä

Vuoden 2024 kisa pelataan 22.-28.7. Kalastajatorpan Tennisklubilla ja Tapiolan Tennispuistossa ( 4-pelit ja sekanelinpelit ). Yleisöllä on vapaa pääsy.

Tulokset ja otteluaikataulut julkaistaan myös näillä sivuilla

Kiitos kaikille hienoille yhteistyökumppaneillemme                                                              

Aktia , Nadal kuohuviinitK-Auto GeorgJensen ,  SST , Talin Tenniskeskus, Olvi, Matkatoimisto Pamplemousse, Head, SGN, Kamux, Kultajousi, Avantopool,

Arvid Nordquist, Palautuminen.com, Ritzenhoff      STL

Lue lisää Facebook-sivuillamme sekä www.midnightsuntennis.fi

Katso vuoden 2023 kuvat tästä

Facebookissa voi seurata mm. Helsinki Midnight Sun Open-kisan valmisteluja, pelaajien kommentteja jne.

Katso lisää videoita tästä linkistä.

ITP:n naisjoukkueet ( 60 ja 65 ) pelaavat kauden 2023/24 talvisarjassa 1.divisioonassa. Jos olet halukas pelaamaan ja taistelemaan seuran edustusjoukkueissa, lähetä meille viesti os. itptennisry@gmail.com


Maaottelut:

Seura on järjestänyt leikkimielisiä maaotteluita Suomen, Ruotsin ja Tanskan välillä mm Vencessa, Ranskan Rivieralla ja Aurinkorannikolla Espanjaa vastaan. Maaottelut ovat yleensä päättyneet Suomen joukkueen voittoon.

ITP:n jäsenet ovat edustaneet Suomea mm seniorien 4-maaotteluissa ja pelanneet useita kansainvälisiä ITF Senior Tourin kilpailuja Suomen lisäksi mm Baltiassa, Espanjassa jne joskus vaikeissakin olosuhteissa.

Jäsenillämme on useita Suomen mestaruuksia sekä ainakin 1 Euroopan mestaruus seniorisarjoissa.


Kiinnostaako kansainväliset ITF-kilpailut?

Osallistuaksesi ITF:n alaisiin kilpailuihin (kuten Helsinki Midnight Sun) tarvitset IPIN-lisenssin (International  Player Identification Number ). Se on voimassa kalenterivuoden ja maksaa 25$.